Flerkameraproduksjon på tvers av flere studioer

Produser alt fra allmøte til liveshow hos oss!

streaming for liten og for stor

Med tre forskjellige studioer i sentrum av Oslo er vi en perfekt samarbeidspartner for produksjon av innhold, enten  det er for live-sending eller opptak. Våre tre studioer dekker de fleste behov:

Et lite «streaming-studio» som passer godt for små produksjoner med kun en programleder, et «TV studio» med plass til programleder m/ to gjester og vår «storstue» med plass til live publikum. Produser sendingene med eget teknisk personell, eller hyr inn våre produsenter/fotografer – og fokuser utelukkende på innholdet!

vår ekspertise

Vi har ansatte som har erfaring fra TV-produksjon i TV 2 og fra live-sendinger, både teknisk og redaksjonelt som programledere og innholdskreatører. I tillegg har vi knyttet til oss et bredt nettverk av freelancere som ofte jobber for de største TV-produksjonene i Norge – fra OL til kjente og kjære underholdningskonsepter.

våre studioer

Streamingstudio
Lettbeint studio som passer for 1-2 programledere, eventuelt en programleder og en produsent. Muligheter for greenscreen eller «custom» studiodesign. Oppleves tilsvarende som store streamere på Twitch.tv og Youtube. Et perfekt studio til gaming-innhold, men også perfekt dersom din bedrift ønsker å streame, lage instruksjonsvideoer eller innhold til dine sosiale medier. Produser selv eller få hjelp av vår tekniker. Enkelt men tilstrekkelig, og trolig billigst i Oslo.

Sportsstudio
Et studio som for den tradisjonelle sportssendingen på TV. Et «studiobord» hvor det er plass til programleder og gjester. Flerkameraproduksjon og egen rigg for produsent (bilde, lydmiksing og grafikkavvikling). Takmontert lysrigg og studioeffekter som LED belysning og custom innhold på videovegger og bakgrunner. Ta med din egen produsent, eller lei en av våre studioteknikere eller produsenter for å lage en fullverdig produksjon med TV-kvalitet.

Store studio
Ønsker du å produsere med publikum i salen? Opptak eller live-sending? På Eldorado er det fult mulig. I storstua vår har vi plass til opptil 400 publikummere: 250 seter i egen tribune, og 200 fordelt på stoler på to nivåer. Studio settes opp på en scene som har mulighet til å benytte seg av en 10x3meter LED-vegg som bakgrunn eller live visning til publikum i salen. Fire fastmonterte PTZ-kameraer i kombinasjon med enten mobil kameramann eller flere oppstilte studiokameraer kan sørge for at du får en storstilt produksjon. Alt styrt fra et eget regi- og produksjonsrom.

Så hva venter du på?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

We're back baby!

På grunn av tiltakene regjeringen implementerte den 13.12.2021 (og videreførte 13.01.2022) ble Eldorado Esport midlertidig stengt.

Nå gjenåpner vi dørene 4. Februar kl 15:00!