Bootcampen

Profesjonelt bootcamp-rom med PC til spillere og trener.

whats inside

Antall stasjoner

6

Hardware

  • Omen 30L
  • Nvidia RTX 3080
  • AMD Ryzen 9 5900X
  • HyperX RGB 32 GB
  • 25’’ flat monitor, 240 Hz refresh rate, 1 ms response time, Freesync, 1000:1 contrast ratio
  • 10GB / 10GB internett – med full redundancy and failover

om rommet

Bootcampen vår er for de som krever det beste av det beste når de skal spille, både når det gjelder maskinvare og brukervennlighet. Det er derfor noen av Norges fremste e-sports lag, som 777 esports og Metizports har brukt det under sine treningsleirer. I tillegg har internasjonale toppklubber som Heroic benyttet seg av rommet. Du får nesten ikke bedre spillstasjoner enn dette, og alt er tilrettelagt for profesjonelle utøvere, hit kan man ta med seg eget tastatur, headset og mus å koble de rett i maskinene i motsetning til resten av maskinene på Eldorado, hvor man må bruke husets utstyr.

Rommet er bygd opp med fem fete maskiner på en rad innerst, tiltenkt spillerne, og en maskin litt lenger bak, tiltenkt treneren. Bootcampen har glassvegger med elektronisk frosting som skrus av/på etter ønske for å hindre eller gi innsyn. I tillegg er det en egen seksjon for avslapping eller analyse av motstandere med bord og sofa, samt en storskjerm man kan koble seg på enten trådløst eller via HDMI. Og sist, men ikke minst, et eget kjøleskap til gamingbensinen deres.

Rommet kan selvsagt også bookes av folk på litt lavere nivå!

NB: 

  • Dette rommet har ikke alle spill installert, da det i all hovedsak benyttes av profesjonelle lag. Counter-Strike, League of Legends og Rocket League er installert. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å booke rommet, men ønsker å spille et annet spill – så kan vi forhåndsinstallere.
  • Ingen alkoholservering på dette rommet

Lets train!

Loading...

We're back baby!

På grunn av tiltakene regjeringen implementerte den 13.12.2021 (og videreførte 13.01.2022) ble Eldorado Esport midlertidig stengt.

Nå gjenåpner vi dørene 4. Februar kl 15:00!