Prosjektledelse

Utnytt våre mangfoldige år med erfaring innen gaming og e-sport

Bred kompetanse INNEN E-SPORT OG GAMING

Vår stab består av personer med bred kompetanse innen alle fagområder relevant innen gaming og e-sport. Blant våre ansatte finner du økonomer, teknikere, prosjektledere, event-spesialister, tv-produsenter, markedsførere, grafikere, programledere og profesjonelle e-sportutøvere. All kompetanse som trengs for å ta deg fra A til Å. Vi bistår med planlegging, markedsføring, avvikling og/eller kringkasting av en spillturnering. Eller vi kan hjelpe deg med å bygge ditt eget gaming/e-sport senter. Vi har allerede bygget Europas nest største og helt unikt senter, midt i Oslo sentrum.

Unik location

Kompetansen kombineres godt med vår unike location. Midt i Oslo sentrum har vi etablert norges største gaming og e-sport hub. Over 100 toppmoderne gaming-maskiner, state of the art VR rom, VIP-rom og ikke minst vår event-sal. Salen har plass til opp mot 400 publikummere/deltakere og har en scenerigg med en 10×3 meter LED vegg for å kunne presentere det du ønsker.

Vi har gjort det før

Vi har allerede vært en bidragsyter for flere av våre partnere. Vi har laget gaming-telt for Red Bull på Youngstorget og avviklet Red Bull Flick (e-sport-turnering) med tv produserte LAN finaler hos oss. Vi har vært med på å arrangere norges største Minecraft-samling (Skogliv) sammen med nLogic.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

We're back baby!

På grunn av tiltakene regjeringen implementerte den 13.12.2021 (og videreførte 13.01.2022) ble Eldorado Esport midlertidig stengt.

Nå gjenåpner vi dørene 4. Februar kl 15:00!