OMEN og Eldorado Esport går sammen for norsk gaming

En av verdens største produsenter av gaming hardware, OMEN, slår seg sammen med Eldorado Esport & Entertainment og åpner Norges største e-sport og gamingsenter i november 2020, midt i hjertet av Torggata.

I gamle Eldorado kino midt i Oslo Sentrum åpner i november Norges nye storstue for alle med interesse for e-sport og digital underholdning. Etter flere år med planlegging og oppgradering av de gamle velkjente lokalene, er senteret nå klart for å ta imot publikum.

  • Det har vært en lang vei fra ide til vi nå er klare for å åpne, sier daglig leder og mannen bak senteret Helge Lunde.
  • Selve ombyggingen begynte for 9 måneder siden, så det har gått overraskende raskt til tross for Covid-19. Å åpne et underholdningssenter av Eldorado-kaliber, har vært et stort fellesprosjekt mellom både investorer, gårdeier og partnere. Et gedigent spleiselag i praksis, fortsetter grunnleggeren.

Eldorado Esport er stolte av å annonsere sin første og største offisielle samarbeidspartner, OMEN. Produsenten som er en del av HP-konsernet og et anerkjent varemerke blant entusiaster, bidrar med alle spillmaskiner, skjermer og annen gamingrelatert hardware til Eldorado. Med over 100 toppmoderne gamingstasjoner til flere millioner kroner, er samarbeidet en av de aller største sponsorkontrakter som er inngått i Norsk e-sport noensinne.

  • OMEN er, og har vært helt siden starten av prosjektet, en betydelig bidragsyter med sin ekspertise og lidenskap for gaming, forteller Lunde.
  • Etableringen av Eldorado hadde ikke vært mulig uten hjelp fra gode partnere. OMEN har med sitt bidrag vært i en særstilling gjennom sitt engasjement, avslutter den daglige lederen.

På Eldorado stiller OMEN med sin siste produktserie bestående av 30L og 25L-maskiner, X25 og X27-tommers 240Hz monitorer, ergonomiske Citadel-stoler, sitt nyeste Sequencer-keyboard, Mindframe Prime-headset, samt deres velkjente Reactor-datamus.

  • Da prosjektet om Eldorado kom opp på vår radarskjerm tidlig i 2019, brukte vi ikke lang tid på å fatte en beslutning om å bli med. Både ideen og formålet, prosjektets grundighet og menneskene bak, ga oss en god følelse, forteller Stig Myklebust.
  • Vårt felles mål er å løfte norsk e-sport og gamingkultur opp dit vi mener det hører hjemme, på linje med andre idretter. Det tror vi et senter som Eldorado kan bidra til, avslutter Myklebust.

Eldorado planlegger åpning i november 2020, og være åpent tilnærmet daglig fra morgen til midnatt, for å betjene både bedriftsmarkedet med konferanser og events, foruten voksne og den nye generasjon unge mennesker med interesse for dataspill og digital underholdning.

Dette er OMEN;

Vi har en visjon om å skape teknologi som gjør livet bedre for alle – folk, organisasjoner og lokalsamfunn over hele verden. Det er det som inspirerer oss til å gjøre det vi gjør. Til å lage det vi lager. Til å finne opp og å finne opp på nytt. Til å skape forbløffende opplevelser. Vi slutter ikke å se fremover, fordi du ikke slutter å se fremover. Oppfinnsomheten finnes i måten du jobber, spiller og lever på. Med vår teknologi kan du finne opp din verden på nytt. 

Dette er vårt kall. Dette er Omen.

Keep reinventing.

Dette er Eldorado Esport & Entertainment;

Eldorado er Oslos nye hjem for alle med et hjerte for e-sport, gaming og underholdning i Norge. Senteret har en egen dedikert arena og scene for gjennomføring av e-sport-turneringer, sceneunderholdning og de fleste typer arrangement, i tillegg til undervisninger og foredrag innenfor alle sjangre. Senteret er utstyrt med full studiokapasitet for de fleste typer shows, eventer og konferanser med live-streaming og internasjonal TV-produksjon. Eldorado har også en av Norges største samling av høyspekkede gaming-PCer installert og tilgang på et stort antall spill, hvor publikum på egenhånd kan dyrke sin gaming-interesse eller leve seg inn i virtuelle verdener i våre dedikerte VR-rom. Dette blir et lokale hvor unike opplevelser skapes for næringslivet, så vel toppen, bredden og fansen av norsk e-sport og gaming.

Omen
Stig H Myklebust
Director & General Manager
Printing & Personal System Nordic and Baltic Retail
Tlf: +47 45 20 84 44
Stig.Myklebust@HP.NO


Eldorado Esport & Entertainment
Helge Lunde,
Grunnlegger og daglig leder
Tlf: +47 482 00 570
helge@eldoradoesport.no