Gaming on wheels

Gaming-paradis nøyaktig der du vil

Gaming on wheels

Går du med tanker om å aktivere ditt publikum på nye måter? Sliter du med å nå den yngre målgruppen? Har du lyst til å gjøre noe med “e-sport” og/eller “gaming” men vet ikke helt hvordan?

Med våre gaming-rigg bestående av kraftige gaming-PCer, spillkonsoller, møbler og alt tilhørende utstyr kan vi bygge det kuleste gaming-området og skape de beste opplevelser for ditt publikum, akkurat der du selv ønsker det. Gjør ditt arrangement, kjøpesenter, festival eller idrettshall til en helt ny opplevelse. Vi stiller med alt av utstyr og mannskap, rigger opp og holder alt i drift under ditt arrangement. Om det er for drop-in gaming, undervisning i spesifikt spill med norsk topputøver, gjennomføring av e-sport turnering eller oppvisning – mulighetene er mange!

gaming on wheels

vi tar hånd om alt

E-sport og gaming arrangementer kan vi. Det er vår profesjon og noe vi gjennomfører daglig på vårt eget senter. Stadig oftere nå også ute på lokasjon hos våre kunder. Vi tar oss da av alt fra A til Å. Vårt lager av utstyr er stort, med alt fra spillutstyr, møblement, kamera og studioutstyr, til lyd og lysrigger. Alt for å skape en kul gaming-lokasjon. Vi kan også stille med alt av mannskap: prosjektlederen som planlegger og koordinerer, teknisk personale som frakter, rigger og drifter, eller spillverter som tar seg av gjestene. De sørger for at alle maskiner har ønskede spill installert, og hjelper dere/deres gjester med å komme i gang med spillet dersom de ikke har spilt det før.

Vi har også et bredt nettverk av profesjonelle gaming-profiler og e-sportutøvere, som kan fungere som profesjonell coach eller være et ekstra krydder eller trekkplaster for ditt arrangement.

Ønsker dere en konkurranse? Ingen problem. Vi har erfaring med å arrangere e-sport turneringer, både store og små.Vi bistår gjerne med planleggingen, teknisk gjennomføring og dommere eller turneringsledere. En unik opplevelse skreddersydd for din lokasjon, ditt publikum og ditt budsjett.

Vi har gjort det før

Vi rigget gaming-telt på Youngstorget for Red Bull, noe som ble så populært at vi måtte hente inn en vekter for å kontrollere kø, under Oslo Bydager. Vi tok også «takeover» på Deichmanske biblioteker under høstferien i 2021, og sørget for at ungdommene hadde et sted for å samles til gaming og hygge.

Vi er allerede booket for flere festivaler og arrangementer fra Lindesnes til Trondheim om mobile gaming-rigger i 2022.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om du trenger hjelp til ditt gaming-arrangement!

We're back baby!

På grunn av tiltakene regjeringen implementerte den 13.12.2021 (og videreførte 13.01.2022) ble Eldorado Esport midlertidig stengt.

Nå gjenåpner vi dørene 4. Februar kl 15:00!