Gaming on wheels

Gaming-paradis nøyaktig der du vil

Gaming on wheels

Går du med tanker om å aktivere ditt publikum på nye måter? Sliter du med å nå den yngre målgruppen? Har du lyst til å gjøre noe med e-sport og/eller gaming men vet ikke helt hvordan?

Med våre gaming-rigger bestående av kraftige gaming-PCer, spillkonsoller, Virtual Reality, SIM Racers, møbler og alt tilhørende utstyr kan vi bygge det kuleste gaming-området og skape de beste opplevelsene for ditt publikum, akkurat der du selv ønsker det. 

Gjør om ditt kontor, arrangement, kjøpesenter, festival eller idrettshall til et midlertidig gaming-senter. Vi stiller med alt av utstyr og mannskap, rigger opp og holder alt i drift under ditt arrangement. Om det er for drop-in gaming, undervisning i spesifikt spill med norsk topputøver, eller gjennomføring av en e-sport turnering  – mulighetene er mange!

gaming on wheels

vi tar hånd om alt

E-sport og gaming arrangementer kan vi. Det er vår profesjon og noe vi gjennomfører daglig på vårt eget senter. Stadig oftere nå også ute på lokasjon hos våre kunder. Vi kan ta oss av alt fra A til Å. Vårt lager av utstyr er stort, med alt fra spillutstyr, møblement, kamera og studioutstyr, til lyd og lysrigger. Alt for å skape en kul gaming-lokasjon. Vi kan også stille med alt av mannskap: prosjektlederen som planlegger og koordinerer, teknisk personale som frakter, rigger og drifter, og spillverter som tar seg av gjestene. De sørger for at alle maskiner har ønskede spill installert, og hjelper dere/deres gjester med å komme i gang med spillet dersom de ikke har spilt det før.

Vi har også et bredt nettverk av profesjonelle gaming-profiler og e-sportutøvere, som kan fungere som profesjonell coach eller være et ekstra krydder eller trekkplaster for ditt arrangement.

Ønsker dere en konkurranse? Ingen problem. Vi har erfaring med å arrangere e-sport turneringer i alle størrelser. Vi bistår gjerne med planleggingen, teknisk gjennomføring, dommere og turneringsledere. En unik opplevelse skreddersydd for din lokasjon, ditt publikum og ditt budsjett.

Vi har gjort det før!

Vi har blant annet rigget utendørs gaming-telt for Red Bull, gaming-arena for Oslo Byfestival, utstyr til Oslo Taxi og Telia på Spillexpo, turneringsmaskiner for The Gathering og Telialigaen, pop-up gamingsenter på Burger King og en rekke biblioteker. Vi skreddersyr etter behov og størrelse!

Ta kontakt i dag for å planlegge deres helt egne og unike gaming-opplevelse.

We're back baby!

På grunn av tiltakene regjeringen implementerte den 13.12.2021 (og videreførte 13.01.2022) ble Eldorado Esport midlertidig stengt.

Nå gjenåpner vi dørene 4. Februar kl 15:00!