UpSkill: Summer

01.08.2022

detaljer

Starter:

01.08.2022 klokken 09:30

Slutter:

05.08.2022 klokken 16:30

Aldersgrense:

Alle aldre

Pris fra:

3999

beskrivelse

En helt ny ferieaktivitet for ungdom med interesse for gaming. Fem dager med et variert program pakket med læring og moro i uke 31.

 

Etter fjorårets braksuksess så gjennomfører selvsagt summer camp for unge gamere igjen – velkommen til UpSkill: Summer! ☀️

Dette er en ferieaktivitet for ungdom fra 10 år (må fylle 11 år i 2022).
Det er begrenset antall plasser (33 stk) hver uke.

Deltakerne deles inn i fire grupper av 8-10 personer og følges av hver sin gruppeleder, som gjerne selv er aktive e-sport-utøvere.

Disse coachene vil følge deltakerne gjennom hele uken og dele av sine egne tips og triks, samt gi personlig veiledning og oppfølging. Med splitter nye datamaskiner fra øverste hylle, vil Eldorados UpSkill: Summer glede og forbedre ferdighetene til selv erfarne gamere.

Kort fortalt handler UpSkill: Summer om å ha det gøy med spill, finne nye venner og bli en bedre spiller. Vi vil fokusere på god og respektfull oppførsel, lære om nettvett, sosial trening og personlig utvikling, samt selvsagt å ha det moro med ulike dataspill.

Coachene vil lære deg hvordan du kontrollerer dine egne følelser mens du spiller, hvordan du samarbeider internt i laget og hvordan du kommuniserer effektivt. Videre gir de deg tips for mental egentrening, fysisk fostring og kosthold, samt selvsagt ulike taktikker og tips du kan bruke i selve spillene.

Hver dag drar vi ut av huset. Vi spiser lunsj mens vi bl.a besøker Oslo Reptilpark, spiller minigolf på Oslo Camping, tar en badetur til operastranda, går på Pokémon-jakt, har gamer-rebuser og eller går på utforskingsferd i hovedstaden.

Under campen vil alle deltakerne få anledning til å prøve seg på mange forskjellige spesialaktiviteter, bl.a.

 • Bygge en egen PC
 • Streame på Twitch
 • Spille Virtual Reality spill
 • Kjøre vår Formula-1 simulator
 • Spille på våre retro arkademaskiner
 • Spille Nintendo Switch på Eldorados 30 kvm store gigaskjerm

Kanskje får vi også besøk av noen kjente gaming-personligheter 😉

Etter at det ordinære programmet på campen er over kl 17:00, er det fritt frem for deltakerne å fortsette å spille resten av dagen gratis på Eldorado, gjerne sammen med foreldre som vil lære litt mer om gaming.

Deltakerne bør ha følgende med seg/klart til UpSkill: Summer 👇🏻

 • Tilgang til en egen e-post på mobilen sin
 • En egen Discord-konto & Discord mobil appen
 • En liste over brukernavn og passord til sine egne spill-kontoer enten fysisk eller på mobilen
 • Kontoer i populære spill som: Fortnite, Valorant, League of legends & Rocket League f.eks
 • En vannflaske 💧

Sounds fun?

Kjøp billett nå, før det blir utsolgt!

We're back baby!

På grunn av tiltakene regjeringen implementerte den 13.12.2021 (og videreførte 13.01.2022) ble Eldorado Esport midlertidig stengt.

Nå gjenåpner vi dørene 4. Februar kl 15:00!