NM i Beat Saber

02.10.2021
02.10.2021

detaljer

Starter:

02.10.2021 klokken 12:00

Aldersgrense:

Alle aldre

Pris fra:

100 + billettgebyr

beskrivelse

Beatsaber tok den virtuelle verden med storm i 2018. Har du ligget i hardtrening siden den gang? Er du Norges beste i Beatsaber?

 

VR-spill blir stadig mer og mer populært, flere skaffer seg utstyret og det kommer ut nye spilltitler, bruksområder og maskiner i hytt og pine. De mest populære spillene er ofte nye spill og det byttes på hvilke spill som er oppe og kjemper om å være blant de mest populære. Men det er ett spill som nesten har blitt synonymet med VR; og det er Beatsaber.

Derfor er vi veldig stolt over at vi i samarbeid med Beatsaber Norge er arrangør for det første offisielle Norgesmesterskapet i Beatsaber. For første gang i Norgeshistorien så samles den norske eliten i Beatsaber til en dag hvor vi skal kåre hvem som faktisk er den beste. Med et stadig større og voksende miljø og med en onlinekvalifisering så har vi troen på at det blir et høyt nivå på topp 16.

Billetter til turneringen kan allerede nå kjøpes på våre hjemmesider.

14 av deltagerne vil være kvalifisert via onlinespillet mens det legges av to plasser til de som ønsker å kvalifisere seg via spill på VR-rommene til Eldorado som foregår gjennom hele september.

Har du lyst til å kvalifisere deg via å spille på Eldorado?

Da kan du allerede i dag booke time på et av våre to VR-rom til våre fantastiske introduksjonspriser på vår hjemmeside. Mer informasjon om selve kvalifiseringen via Eldorado kommer snart. Så følg med på våre sosiale flater for mer informasjon.

Sounds fun?

Kjøp billett nå, før det blir utsolgt!

We're back baby!

På grunn av tiltakene regjeringen implementerte den 13.12.2021 (og videreførte 13.01.2022) ble Eldorado Esport midlertidig stengt.

Nå gjenåpner vi dørene 4. Februar kl 15:00!