Høstblot

10.09.2021
10.09.2021

detaljer

Starter:

10.09.2021 klokken 17:00

Aldersgrense:

Alle aldre

Pris fra:

325,- + billettgebyr (25,-)

beskrivelse

Velkommen til sesongens første Blot! Name of the game er Smash og Street Fighter.

 

Velkommen til sesongens første Blot 10-12.september 2021. Hvem som stikker av med i tidenes første blot-seier Smash og i Street Fighter avgjøres denne helgen.

Arrangementet er for alle som interesserer seg i denne typen spill, enten du er kjempegod eller om dette er første gang du spiller. Mens selve turneringen avholdes, vil det være mulighet for å spille på andre maskiner. Alle som er interessert kan melde seg opp til turneringen.

Denne helgen vil du få muligheten til å møte nye venner med interesse for FGC eller Smash, kjøpe deg noe godt å drikke, se på andre spille eller utfordre mange nye venner i ditt favoritt slåsspill.

Vi setter ut spillstasjoner og benytter oss av storsalen for å få plass til flest mulig spillere og flest mulig spill denne helgen.

Kort om Blot:
Det arrangeres fire årlige Blot på Eldorado. Vinterblot, Vårblot, Sommerblot og Høstblot. Disse fire arrangementene vil avgjøre hvem som er den beste spilleren i community til både heder og ære og ikke minst vandrepokalen og Mesterskapsbeltet.

Påmelding til turnering:
www.smash.gg kan man melde seg på de forskjellige turneringene, det koster 50kr og pengene går uavkortet til premiepenger til vinnerne i turneringene som blir avholdt.

Smash:
Smash Norge er en gruppe Smash entusiaster som arranger turneringer og åpne spilldager i både Super Smash Bros. Ultimate og Super Smash Bros. Melee på Eldorado Game Nights. Det er selvfølgelig også mulig å spille så mye man vil med andre Smash entusiaster på stedet, uansett hvordan man presterer i turneringen. Man trenger heller ikke å delta i konkurransen for å få lov til å spille.

Smash-miljøet i Norge er en hyggelig og innbydende gjeng, og stiller alltid med god stemning, spennende matcher, og et miljø hvor man kan bedre sine egne ferdigheter i Smash sammen med likesinnede. Smash Norge ønsker å være et åpent og inkluderende samfunn, som hvem som helst kan hive seg med på, uansett hvor god man er i Smash

RBN
RBN er en organisert del av det norske slåsspillmiljøet som står for arrangering av turneringer, casuals og andre event. Miljøet består av en veldig variert gruppe som samles under en felles lidenskap for slåsspill.

Servering :

  • Kiosk
  • Mat
  • Øl / Vin

Adkomst: All kollektivtransport finnes i en radius på 100m unna senteret
Bevegelseshemmede: Ja
Parkeringsmuligheter: Nei

Ledsagere må betale full pris.

Sounds fun?

Kjøp billett nå, før det blir utsolgt!

We're back baby!

På grunn av tiltakene regjeringen implementerte den 13.12.2021 (og videreførte 13.01.2022) ble Eldorado Esport midlertidig stengt.

Nå gjenåpner vi dørene 4. Februar kl 15:00!