Det nærmer seg …

Det har vært en lang vei frem, men endelig er vi ferdig med byggingen og godt underveis med installasjon av alt teknisk utstyr og hardware. Det tar riktignok også litt tid, men vi ser lyset i tunellen. Et lys som forteller at vi snart kan åpne Eldorado for publikum.

MEN samtidig herjer Covid-19 enda rundt i landet, og det råder en usikkerhet rundt smittetallene i Oslo. Byen er for tiden en stor rød sone, og spesielt i vår bydel som er St. Hanshaugen, har smittespredningen økt betraktelig.

Vi på Eldorado er opptatt av å bidra til dugnaden om å bekjempe pandemien, og følger derfor alle anbefalinger fra Folkehelseinstituttet. Nå avventer vi informasjon fra Oslo Kommune om eventuelt nye smitteverntiltak. Det betyr dessverre at vi ikke har noen dato for når vi kan åpne senteret. Vi er imidlertid optimister og har tro på at vi snart igjen kan leve normale liv.

La oss samtidig takke dere alle sammen for all den interessen dere har vist rundt åpningen av senteret og våre fasiliteter. Det er en stor motivasjon for alle oss som jobber på Eldorado. Vi gleder oss enormt til å ta dere imot.

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg ny informasjon og andre oppdateringer. Du finner oss under @eldoradoesport