Sosial gaming etter arbeidsuka

Afterworks & gaming-pub hver fredag 16:00-23:00!

unwind, re-fuel & respawn

Etter en lang og god arbeidsuke er det ingenting bedre enn å samles etter jobben på Fredag for litt sosialt samvær! Hos Eldorado tilbyr vi et annerledes afterwork-tilbud: Sosial gaming!

VR-rom, konsoller, PCer, SIM-racing eller arkade – uansett hva slags gamer du er så har vi utstyret som passer! En kafè som selger mineralvann, kaffe, snacks og mat finner du i inngangspartiet. Vi har naturligvis også skjenkebevilling og det er derfor mulig å kjøpe øl, cider, vin eller champagne hos oss!

drop-in, eller lei et større rom

Hver fredag er det afterwork fra 16:00 – 23:00 på Eldorado. Vi holder av et eget dedikert område med skjenkebevilling for drop-in gaming. Her er det plass til små og store grupper, eller om dere bare er to kollegaer. Er dere en større gjeng, har vi mulighet til å reservere eget privat rom for bare dere, enten 6, 10 eller 12 stykker. Fortsatt med tilgang på alle våre spill.

god stemning

UpSkill: Summer

Book din plass i dag

upskill: summer 2022

Vi gjentar fjorårets suksess med UpSkill: Summer ☀️

Summer campen kombinerer 🎮gaming, 📖gaming-undervisning og 🏖️uteaktiviteter Mandag-Fredag.

UpSkill: Summer er et tilbud for barn fra 10 år og oppover, og er en super aktivitet for å bli kjent med nye gaming-interesserte venner! Begrenset antall plasser, les mer og book plasser under!

We're back baby!

På grunn av tiltakene regjeringen implementerte den 13.12.2021 (og videreførte 13.01.2022) ble Eldorado Esport midlertidig stengt.

Nå gjenåpner vi dørene 4. Februar kl 15:00!