INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Omen by HP

Om HP:

Vi har en visjon om å skape teknologi som gjør livet bedre for alle – folk, organisasjoner og lokalsamfunn over hele verden. Det er det som inspirerer oss til å gjøre det vi gjør. Til å lage det vi lager. Til å finne opp og å finne opp på nytt. Til å skape forbløffende opplevelser. Vi slutter ikke å se fremover, fordi du ikke slutter å se fremover. Oppfinnsomheten finnes i måten du jobber, spiller og lever på. Med vår teknologi kan du finne opp din verden på nytt. 

Dette er vårt kall. Dette er nye HP.

Keep reinventing.

 

Om OMEN:

OMEN 25L og 30L STASJONÆR PC

Ditt fremtidige gaming-selv vil takke deg

Det er gaming-kjærlighet ved første blikk. OMEN 25L/30L stasjonær PC har utseendet med seg, og vet det. Med en kraftig prosessor og grafikk kan du spille fra første dagen. Og siden den er enkel å oppgradere, og inkluderer OMEN Command Center, er den laget for å vare.

Nå kan du ikke skylde på PC-en din

Ferdigheter er halve spillet, og med OMEN 25L/30L stasjonær PC har du virkelig ingen flere unnskyldninger for å tape. Med en kraftig prosessor og grafikk vil den føre deg langt. I tillegg har den en stor vifte foran og hevede føtter, og er laget for å holdes kjølig slik at du kan fokusere på å prøve å vinne.

Den er din, gjør som du vil

Det er bare å gjøre som du vil. Den er enkel å oppgradere, og med OMEN Command Centers voksende liste over tilpasnings- og optimaliseringsfunksjoner, kan du konfigurere den selv.

Utseendet spiller faktisk en rolle

Noen sier at utseendet ikke betyr noe, men ærlig talt, så gjør det det. Denne PC-en leveres med herdet glasspanel, en ramme i helmetall og komplett RGB-kontroll.

 

OMEN 15 bærbar PC

Her for å gjøre de andre bærbare PC-ene dine sjalu.

Dette er ikke bare en bærbar gaming-PC, det er DEN bærbare gaming-PC-en. OMEN 15 har selvfølgelig en kraftig prosessor og grafikk i en kompakt ramme. Har vi nevnt at den har en rask skjerm og lang batteritid? Ja, den har alt, og med OMEN Command Center kan du gå enda lenger. Så bare gled deg over de misunnelige blikkene du får mens du spiller. Det er bare naturlig.

Mye kraft i en kompakt pakke

OMEN 15 viser at du aldri kan få for mye av det gode. Med en kraftig Intel®-prosessor og NVIDIA®-grafikk som avkjøles av OMEN Tempest Cooling, får den deg til å lure på hvordan alt kan få plass i en så liten pakke.

Den er ikke bare vakker

Vi trenger ikke å fortelle deg at den tar seg bra ut og er god å spille på, men vi kommer til å gjøre det

likevel. Med et lekkert design og rask skjerm er den fin å se på. Laget med lyd fra Bang & Olufsen og

ekstra lang batterilevetid, noe som betyr at du ikke vil slutte med å dyrke gevinstene eller de

beundrende blikkene.

 

Nå er det personlig

OMEN 15 er ikke bare stilig og kraftig. Med OMEN Command Center kan du tilpasse og optimalisere alt fra ytelsesinnstillingene til det tilpassede tastaturet. Den er enkel å oppgradere og har alle portene du trenger, slik at du står enda friere enn med andre bærbare gaming-PC-er.